Velkommen til JH-Import.
Som en af landets førende importører har vi i mere end 20 år leveret fælge og dæk til den danske bilbranche. Vi har til huse i egne lokaler i Padborg med plads til over 30.000 dæk og fælge. Vores motto har altid været høj kvalitet til lav pris - som sælges gennem førende dækcentre, bilistbutikker og bilforhandlere.Vores agenturer omfatter:
Ronal alufælgekvalitetsfælge fra verdens største leverandør med en kapacitet på over 15 mill. fælge årligt. Produceret med den nyeste teknologi Ronal er officiel leverandør til bl.a. Audi, Ford, Mercedes, Opel, VW m.fl. Alpina, Brabus, Hartge, Lorinser m.fl.
CMS alufælgekvalitetsfælge i de nyeste designs til fornuftige priser. CMS er også officiel leverandør til bl.a. Alfa Romeo, Renault, Toyota, VW m.fl.
ATS alufælgekendte kvalitetsfælge fra en af fælgbranchens pionerer som har forstået at følge med tiden og derfor tilbyder det, du som kunde vil have. ATS koncernen leverer også til bilfabrikker og tunere bl.a. Aston Martin, Lotus, Mercedes, Porsche, AMG, Irmscher m.fl.
Performance WheelsHøj kvalitet til lav pris – billige alufælge man ikke kan komme uden om. Noget for enhver smag
Falken dækFalken High Performance Tyres er japanske kvalitets dæk. Vores hovedmærke indenfor dæk siden 1999 Dækket fra motorsporten til gaden. Bedre dæk til samme pris findes ganske enkelt ikke.
Cobra SuspensionVi fører også undervogne med op til 5 års garanti fra hollandske Cobra Suspension. Serien omfatter sænkningsfjedre, undervogne bestående af sænkningsfjedre og sportsstøddæmpere samt gevind- undervogne, hvor bilen kan justeres i højde og hårdhed afhængigt af biltype og model.
MW DeutschlandMWD stålfælge – kvalitetsstålfælge til alle gængse biler på det danske marked.


Udover ovennævnte agenturer lagerfører vi stort set alt i tilbehør omkring hjulet – lige fra ventiler, centreringsringe, bolte, møtrikker og fælglåse til balancevægte for både stålfælge og alufælge

Vi lagerfører også andre udvalgte mærkevaredæk som alternativ til Falken dækkene og kan skaffe stort set alt i dæk. Vi kan naturligvis også levere billige dæk (budget) til de kunder, der ønsker at gå på kompromis med komfort, sikkerhed og køreglæde.

IMPORTØR AF: ATS, CMS, RONAL, PERFORMANCE WHEELS, MWD Stålfælge COBRA SUSPENSION, FALKEN High Performance Tyres.